Přihlásit se

Vítejte na Slevhouse.cz. Níže se můžete přihlásit.

Registrace

Připraven na ty nejlepší slevy? Pojďme na to!

Obnova hesla

Zapomněli jste heslo? Zašleme Vám nové.

Tipa.eu slevový kód

Přidat kupón

PRO VÁS pro vás
Nenech si uniknout nové slevové kupóny do obchodu Tipa.eu!

Jakmile se objeví nový kód do tohoto obchodu, obdržíš ho jako první na email. Žádný spam, notifikace můžeš kdykoli zrušit.

Komunitní slevové kódy

KUPÓN NOVÉ
Sleva 100 Kč na nákup na Tipa.eu
NEOVĚŘENO Tuto nabídku přidal nepřihlášený uživatel, nemůžeme tak zaručit funkčnost slevového kódu. Co nejdříve však provedeme kontrolu.
ZOBRAZIT KUPÓN
vyprší za 2 týdny

Tipa.eu • přidal nepřihlášený návštěvník

Další slevové kódy

Kupóny, kterým pravděpodobně vypršela platnost.
KUPÓN 6%
6% slevový kód na nákup na Tipa.eu
S tímto kódem nakoupíte na eshopu Tipa.eu se slevou ve výši 6 %.
ZOBRAZIT KUPÓN
platnost vypršela před 2 měsíci okomentovat

100% úspěšnost

Tipa.eu • vloženo 21. 06. 2018 00:43

KUPÓN 5%
5% slevový kód při objednávce nad 499 Kč
Tento slevový kód zlevní Vaší objednávku nad 499 Kč o 5 %.
ZOBRAZIT KUPÓN
platnost vypršela před 6 měsíci okomentovat

100% úspěšnost

Tipa.eu • vloženo 29. 01. 2018 17:17

Komentáře

Máte-li otázku k výběru zboží, objednávce nebo slevě či slevovému kódu, neváhejte zde položit Váš dotaz. Díky přímé spolupráci s většinou obchodů Vám můžeme s čímkoli pomoci. Odpověď na Váš dotaz obdržíte také na emailovou adresu, a to obvykle během několika desítek minut.

Zákaznická podpora Tipa.eu


+420 553 624 404
TIPA, spol. s r.o., Sadová 2749/42, 746 01 Opava-Předměstí
http://tipa.eu
info@tipa.eu
https://www.facebook.com/TIPAEU-149765225073231

Novinky z obchodu Tipa.eu


  • Tipa.eu novinka
    Tipa.eu logo

    Tipa.eu

    Léto je plné čerstvé zeleniny a ovoce. Proto přidávám jeden recept z čerstvého špenátu :) SLUNÍČKOVÝ KOLÁČ SE ŠPENÁTEM Těsto: 500g hladké mouky 200 ml vlažného vína 60ml olivového oleje 2 lžičky soli Náplň: 300 g listového špenátu 350 g jemného tvarohu nebo ricotty 100 g nastrouhaného parmazánu sůl, pepř strouhanka na podsypání a vejce na potření - vypracovat těsto - špenát krátce převařit a nasekat, přidat tvaroh, sýr, sůl a pepř (popř. česnek) - vznikne hladká směs - těsto na 2 díly - vyválet 2 kruhové placky (cca 30 cm) - jednu placku na pečící papír - posypat strouhankou - doprostřed těsta část náplně, zbylou náplň okolo okraje těsta tak, aby na okraji a okolo náplně ve středu bylo těsto volné - zakryjeme druhou plackou - okraje navlhčit a pomocí vidličky přimáčknout - na náplň ve středu těsta položit obrácenou misku jako vodítko a těsto kolem ní celé propíchnout vidličkou - k takto naznačenému kruhu těsto nakrájet - rozkrájené dílky otočit o 90° - potřít vajíčkem - pekla jsem na 180° cca 40 min (záleží na troubě) Krásné letní dny. Lucie J.

    17. 08. 2018 09:45 (před 24 hodinami) Zobrazit 3
  • Tipa.eu novinka
    Tipa.eu logo

    Tipa.eu

    Škvarkové pagáčky 300g polohrubé mouky,200g škvarků,20g droždí,100g sádla,1 vejce,1 žloutek,sůl,pepř,mléko Z mléka, droždí, trochu mouky vytvoříme kvásek, přidáme zbyek přísad kromě žloutku, vypracujeme těsto a necháme vykynout. Vyválíme plát a 2 až 3 krát přeložíme. Těsto by mělo být vysoké cca 2 cm. Nožem uděláme na plátu mřížku a skleničkou vykrajujeme kolečka, pokládáme na plech, potíráme žloutkem a pečeme zhruba 20 minut dozlatova.

    15. 08. 2018 10:30 (před 3 dny) Zobrazit 2
  • Tipa.eu novinka
    Tipa.eu logo

    Tipa.eu

    V letním dortíku nesmí chybět borůvky a ostružiny. BORŮVKOVO-OSTRUŽINOVÝ OMBRE DORT Pro dortovou formu - průměr 27cm korpus: 260 g máslových sušenek (domácí, nebo třeba BE-BE) 120 g másla Nadrtíme sušenky. Máslo rozpustíme, nalijeme na drcené sušenky, promícháme v těstíčko a napěchujeme na dno formy. Dáme alespoň na půl hodiny ztuhnout do lednice. ovocné pyré 1 kg (ostružiny a borůvky) 150g cukru (ale řídit se podle chuti) Borůvky, ostružiny i cukr dáme do rendlíku, postavíme na plotnu a přivedeme k varu. Na mírnějším ohni pak vaříme a lehce redukujeme asi 10 minut. Pyré necháme trochu zchladnout a přepasírujeme přes jemný cedník (to jsem ani neděla, semínka nám nevadí). Pyré rozdělíme do tří mističek - do první dáme 4 díly, do druhé 2 díly a do třetí 1 díl. krém 750g mascarpone 750g tvarohu (použila jsem ve vaničce) 210 ml smetany ke šlehání 300g moučkového cukru (část může být vanilkový) 12 plátků želatiny (úplně stačilo) Mascarpone a cukr vyšleháme do hladkého krému. Pak po lžících zašleháme tvaroh. V druhé míse si do tuha vyšleháme smetanu a opatrně jí přidáme k tvarohovému krému a promícháme dohladka. Rozdělíme si na tři části. První patro: Připravíme si 5 plátky želatiny, ovocné pyré s nejvyšším obsahem (to se 4 díly) a první část krému. Do misky nalijeme studenou vodu a dáme do ní plátky želatiny. Necháme bobtnat asi 5 minut. V rendlíku si ohřejeme ovocné pyré až k varu. Odstavíme z plotny, želatinu vyndáme z vody, lehce jí vymačkáme, vložíme do rendlíku a rozmícháme dokud se želatina zcela nerozpustí. Hned přidáme vrchovatou lžíci tvarohového krému a metličkou rozmícháme dohladka. Tuto borůvkovou směs nalijeme do krému a metličkou opět rozmícháme dohladka. Nikdy nelijte horké pyré rovnou do krému, riskujete, že se krém srazí a vytvoří se v něm krupička. Výsledkem je celkem řídký, tmavě fialový krém. Krém nalijeme na ztuhlý sušenkový základ (který je pevně obepnutý dortovou obručí) a dáme do lednice minimálně na 2 hodiny (raději 3-4). Druhé patro: Připravíme si 4 plátky želatiny, ovocné pyré ze 2 dílů a druhou část krému. Postupujeme stejný způsobem jako u prvního patra. Vznikne krém o tón světlejší než první patro. Tento krém nalijeme na ztuhlé první patro a dáme opět vychladit alespoň na 2 hodiny. Třetí patro: Připravíme si 3 plátky želatiny, ovocné pyré z 1 dílů a poslední část krému. Postupujeme opět stejným způsobem, vznikne nejsvětlejší krém, který nalijeme na druhé patro a necháme vychladit alespoň 4 hodiny, ideálně přes noc. Dokončení: Ostrým nožem oddělíme dort od boků formy - oddělila jsem opatrně jen vrchní vrstvu. Sundáme formu (dejte pozor, ať vám spodní část formy neumaže horní patra). Ozdobíme vršek libovolným čerstvým ovocem a podáváme. Formu jsem ještě raději vystříkala sprejem (olejem) a vysypala moučkovým cukrem. Nedošlo k žádné nehodě. Krásné letní dny. Lucie J.

    14. 08. 2018 12:31 (před 4 dny) Zobrazit 1
  • Tipa.eu novinka
    Tipa.eu logo

    Tipa.eu

    Dopřejte si výjimečnou chuť i v dešti ➡️ http://bit.ly/GRILY_STOLNI Grilované maso, ryby, houby, zeleninu a ovoce dokonale připraví stolní grily. Teď už vás počasí nezaskočí! ??

    14. 08. 2018 10:42 (před 4 dny) Zobrazit 0
  • Tipa.eu novinka
    Tipa.eu logo

    Tipa.eu

    Pavlova je dokonalý letní dezert. A v kombinaci s ostružinovou zmrzlinou je naprosto neodolatelný. MINI PAVLOVA S OSTRUŽINOVOU ZMRZLINOU Mini pavlova: 2 bílky pár kapek citronové šťávy špetku soli 90 g cukru krystal 10 g cukru moučka Bílky vyšlehejte do husté pěny. Nejprve na střední rychlost. Pak přidat 3 až 4 kapky citronu, špetku soli a všechen cukr. Šlehání zvýšíme na vyšší otáčky až do opravdu pevného sněhu, který bude vytvářet tuhé špičky. Na plech dejte pečící papír a troubu rozehřejte na 80°C horko-vzduch. Pak už jen tvořte malá hnízdečka tak, aby uvnitř vznikal prostor pro naplnění. Sušte přibližně 1 a půl hodiny. Troubu neotvírejte až do rána. Neotvírejte přes celou noc! Ráno mini Pavlova krásně sundáte z papíru. Ostružinová zmrzlina: 4 hrnečky ostružin 1 hrneček cukru (nebo dle chuti) 2 kelímky smetany ke šlehání 1,5 lžíce citronové šťávy Do hrnce dáme ostružiny, cukr a citronovou šťávu a vaříme, dokud se cukr nerozpustí a ostružiny nezměknou. Pak dáme ostružiny do mixéru a rozmixujeme. Pokud nechceme semínka, tak přepasírujeme (trochu ostružinové omáčky si necháme na ozdobení). Poté přidáme šlehačku, dobře promícháme a dáme do mrazáku (občas promícháme). Do hnízdečka – mini pavlova – dáme kopeček ostružinové zmrzliny, přelijeme lžičkou ostružinové omáčky a dozdobíme ostružinami. Přeji krásné letní dny. Lucie J.

    13. 08. 2018 13:39 (před 5 dny) Zobrazit 1
  • Tipa.eu novinka
    Tipa.eu logo

    Tipa.eu

    ☀ Soutěž LÉTO PLNÉ CHUTÍ o ceny v hodnotě 10 000 Kč. ☀ Jak se zapojit? Stačí nám zaslat FOTKU s vaším oblíbeným receptem, seznamem přísad a stručným popisem přípravy na email soutez@tipa.eu nebo vše vložit do komentáře pod soutěžní příspěvek na našem Facebook profilu. Ze soutěžících vybereme jednoho vítěze, který získá ???????í ????. Každý týden navíc odměníme jednoho z vás praktickým dárkem. Podmínky soutěže najdete tady ➡️ bit.ly/LÉTO_PLNÉ_CHUTÍ

    07. 08. 2018 09:07 (před 2 týdny) Zobrazit 0
  • Tipa.eu novinka
    Tipa.eu logo

    Tipa.eu

    Dobrý den, Posílám malé ostružinové osvěžení: Suroviny: ostružiny citronová šťáva sirup šalvěj limetka na ozdobení ledová tříšť Jitka A.

    01. 08. 2018 15:42 (před 2 týdny) Zobrazit 1
  • Tipa.eu novinka
    Tipa.eu logo

    Tipa.eu

    VLÁČNÉ CUKETOVÉ MUFFINY S ČOKOLÁDOU 2 hrnky polohrubé mouky 2 hrnky cukru krupice 3/4 hrnku kakaa 2 lžičky jedlé sody 1 lžička prášku do pečiva 1/2 lžičky soli 1 lžička soli 1 lžička mleté skořice 4 vejce 1 hrnek oleje (dávám i olivový) 3 hrnky strouhané cukety čokoládové čočky nebo jen nasekám na kousky čokoládovou polevu a nebo čokoládu Do mísy dát mouku, cukr, kakao, sodu, prášek do pečiva, sůl a skořici, dobře vše promíchat. Do toho přidat vejce rozšlehané s olejem a vše dobře propracovat, nejlépe rukou. Pak přidat cuketu a čokoládu na kousky a zamíchat. Naplnit silikonové formičky na muffiny do dvou třetin. Těsta je dost a formiček mám jen 20. Zbytek těsta naliju do srnčího hřbetu a udělám vláčnou roládu, kterou můžete rozříznout a promazat domácí marmeládou ;) Peče se cca 20 minut při 180 stupních. Dobrou chuť. Krásný den, Anna V.

    31. 07. 2018 11:50 (před 3 týdny) Zobrazit 2
  • Tipa.eu novinka
    Tipa.eu logo

    Tipa.eu

    Fazolové brownies Toto čokoládové brownies si dělám nejraději ráno čerstvé a ještě teplé ho snídám s čerstvými malinami. Ingredience na 1 porci: – 100g červených fazolí z konzervy propláchnutých od nálevu – 1 vajíčko – 10g kakaového prášku – 10g čokoládového proteinu (používám rýžový nebo mandlový bez příchuti, poslouží téměř jakýkoli, který máte rádi) – 20 kapek čokoládové stévie Zdravyden nebo jiné sladidlo – 1/2 čl skořice – 1/3 čl kypřícího prášku Všechny ingredience umixujeme dohladka, vlijeme do vhodné formičky. Já mám takovou menší silikonovou na chlebíček, ale dala jsem si ní pečící papír a těsto jsem rozetřela jen do 2/3, aby bylo vyšší. Pečeme v předehřáté troubě na 200 stupňů cca 15 min. Necháme chviličku zchladnout a podáváme ještě trochu teplé třeba s těmi čerstvými malinami, protože ty krásně doplňují tu čokoládovou chuť!

    31. 07. 2018 09:49 (před 3 týdny) Zobrazit 0
  • Tipa.eu novinka
    Tipa.eu logo

    Tipa.eu

    Hledáte osvěžení v teplých dnech? ➡️ http://bit.ly/LETNI_OSVEZENI Zpracujte své výpěstky beze zbytků ve smoothie mixéru. Za pár sekund si skvěle a zdravě pochutnáte! ??

    30. 07. 2018 10:35 (před 3 týdny) Zobrazit 0
  • Tipa.eu novinka
    Tipa.eu logo

    Tipa.eu

    Dobrý den, Studená okurková polévka 2ks salátové okurky 3 stroužky česneku 1 velký bílý jogurt 400ml 200ml vývaru kopr sůl pepř ocet

    30. 07. 2018 09:27 (před 3 týdny) Zobrazit 2
  • Tipa.eu novinka
    Tipa.eu logo

    Tipa.eu

    Krásný letní den, moc ráda bych Vám zaslala recept na meruňkový koláč. Je vynikající a jenom se po něm zapráší. Meruňkový koláč s tvarohem: TĚSTO: 125g cukr moučka 250g másla 375g hladká mouka kůra z půlky citronu špetka soli jedno vajíčko Zaděláme si těsto a dáme si ho na hodinku odpočinout do ledničky. Připravíme si tvarohovou náplň: Jeden tučný tvaroh v alobalu si rozmíchám s šesti lžícemi mléka, přimíchám jeden vanilkový pudinkový prášek, tři lžíce cukr krupice. Vezmu si polovinu těsta, rozválím do tvaru kola, vložím do formy na koláč (na dno dám pečící papír), potřu tvarohovou náplní, na náplň pokladu půlky meruněk, řeznou stranou dolů, přikryji druhou polovinou těsta, které jsme také vyváleli do tvaru kruhu. Lehce rukou uhladím, aby byly vidět oblinky meruněk. Dáme péct, necháme vychladnout a jenom si pochutnáváme. U nás je velmi oblíbená kombinace tvarohu a meruněk, přeji dobrou letní chuť a krásné sluneční dny. S pozdravem, Monika H.

    27. 07. 2018 10:38 (před 3 týdny) Zobrazit 0
  • Tipa.eu novinka
    Tipa.eu logo

    Tipa.eu

    ☀ Soutěž LÉTO PLNÉ CHUTÍ o ceny v hodnotě 10 000 Kč. ☀ Jak se zapojit? Stačí nám zaslat FOTKU s vaším oblíbeným receptem, seznamem přísad a stručným popisem přípravy na email soutez@tipa.eu nebo vše vložit do komentáře pod soutěžní příspěvek na našem Facebook profilu. Ze soutěžících vybereme jednoho vítěze, který získá ???????í ????. Každý týden navíc odměníme jednoho z vás praktickým dárkem. Podmínky soutěže najdete tady ➡️ bit.ly/LÉTO_PLNÉ_CHUTÍ

    25. 07. 2018 09:06 (před 3 týdny) Zobrazit 1
  • Tipa.eu novinka
    Tipa.eu logo

    Tipa.eu

    ☀ Soutěž LÉTO PLNÉ CHUTÍ o ceny v hodnotě 10 000 Kč. ☀ Jak se zapojit? Stačí nám zaslat FOTKU s vaším oblíbeným receptem, seznamem přísad a stručným popisem přípravy na email soutez@tipa.eu nebo vše vložit do komentáře pod soutěžní příspěvek na našem Facebook profilu. Ze soutěžících vybereme jednoho vítěze, který získá ???????í ????. Každý týden navíc odměníme jednoho z vás praktickým dárkem. Podmínky soutěže najdete tady ➡️ bit.ly/LÉTO_PLNÉ_CHUTÍ

    24. 07. 2018 14:37 (před 4 týdny) Zobrazit 0
  • Tipa.eu novinka
    Tipa.eu logo

    Tipa.eu

    Plánujete víkendové posezení? ➡ bit.ly/GRILOVANI_PITNY_REZIM Kromě grilovaných dobrot můžete hostům připravit i osvěžující nápoje - stačí trocha fantazie a skvělý drink je na světě! ?

    24. 07. 2018 09:54 (před 4 týdny) Zobrazit 0